HJ Psykologi | Individuell terapi
17237
page,page-id-17237,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Individuell terapi

Lever du det liv du vill leva? Att söka sig till psykolog görs av olika anledningar. Det kan handla om exempelvis ångest, problem i relationer eller nedstämdhet, men också en vilja att förstå sig själv och sina reaktions- och handlingsmönster bättre. Du är alltid välkommen för ett första samtal.
HJ psykologi är ackrediterad enligt rehabiliteringsgarantin för Region Skåne. Det innebär att du med remiss från din läkare på vårdcentralen erbjuds kognitiv beteendeterapi mot samma avgift som på vårdcentralen.
Vet du vad som ingår i din försäkring? Om du råkar ut för en olycka, misshandel, övergrepp, rån eller annan svår krisartad händelse erbjuder de flesta försäkringsbolag sina kunder kristerapi. HJ psykologi har samarbetsavtal med en rad olika försäkringsbolag.
Vissa arbetsplatser ger sina anställda möjlighet att gå i terapi för arbetsrelaterade psykologiska problem. HJ psykologi har erfarenhet av arbete med anställda som befinner sig under stor stress och press på arbetsplatsen.